20 kështjellat më mahnitëse në botë (Foto)

Arkitektët e mesjetës kanë qenë vërtetë gjeninj.

Ata ndërtuan kështjella mjaft të rralla dhe të çuditshme për kohën kur mungonin pajisje teknologjike.

Fakti që shumë prej tyre ende qëndrojnë sot pavarësisht nga lufta, shkatërrimet dhe pakujdesja e dorës së njeriut, tregon më së miri talentin e tyre për t’i projektuar këto kështjella.

Këtu janë 20 kështjellat më frymëzuese në botë të cilat i trashëgojnë nga paraardhësit e tyre. /Lajmi.net/

SHPËRNDAJE