7 ilaçet më të rrezikshme në botë. A i përdorni ato?

Ka medikamente të panumërta mes nesh por ne do t’ju tregojmë se cilët janë 7 më të këqijtë.

-Vaksina për linë e dhenve
Ky antitrup ka shkaktuar tumore në një masë të madhe të individëve që e kanë marrë atë. Për më tepër, ajo ka dëmtuar përgjithmonë një numër të madh fëmijësh në Indi.

-Vaksina kundër fruthit
Ndikon në kuadrin tonë neurologjik, veçanërisht tek fëmijët. Është jashtëzakonisht e rrezikshme.

-Antibiotikët
Antibiotikët, përveç përmbushjes së kapacitetit të tyre, gjithashtu aktivizojnë mikrobet e mëdha të qenies sonë duke e dobësuar kështu kuadrin tonë të papërshkueshëm.

– Medikamentet kundër depresionit
Megjithëse nuk ka hipoteza që pohohen 100%, besohet se këto ilaçe mund të shtypin serotoninën (hormonin e gëzimit), duke sjellë në këtë mënyrë zymtësi.

Antitrupa
Shumica e atyre që kanë marrë antitrupa vuajnë tanimë nga alergjia kronike.

-Kimoterapia
Ky trajtim shpesh zhvillon sëmundje të rëndësishme, si për shembull leuceminë.

Vaksina kundër gripit dhe ftohjes
Ka elemente të mërkurit dhe aluminit dhe shpesh mund të çojë në lindje të parakohshme.

Këto janë 7 medikamentet më të rrezikshme në planet, të cilat mund të dëmtojnë seriozisht mënyrën tuaj të jetesës.

SHPËRNDAJE