Asaf Ademi ka një mesazh për ndodhit e fundit politike, ja ç’farë shkruan?!

Besova ne ideale, moral dhe vlera ne politike.

U zhgenjeva.

Jam i bindur se do te vijne kohra me te mira, shume me te mira se keto tash. E deri atehere, emri im larg, shume larg ndodhive politike.-thuhet në profilin zyrtar të Asaf Ademit- ish kanditat për Kryetar të Komunës së Gostivarit,nga radhët e Lëvizjes BESA..

SHPËRNDAJE