Atë që nuk arrijnë populli ta bëjë me votë, e bëjnë politikanët me PAZARE

Shkruan Qenan Aliu

Kjo është Demokracia ska sistem tjetër më të mirë. Prandaj partitë politike parlamentare në Kuvendin e Republikës së Kosovës, do të duhet që të mbështesin qeverinë HARADINAJ për vendimet për interesat shtetërore .
Nuk dyshoj se VV dhe LDK-ja këtë edhe do ta bëjnë !
Suksese , shtetndërtimi VAZHDON !

SHPËRNDAJE