Sa shpesh duhen larë rrobat shtëpiake?

Larja e rrobave shtëpiake mund t’ju duket një detyrë e mërzitshme, por e nevojshme. Ekspertët thonë se mesatarisht në një natë gjumë ne djersijmë...

20 minuta më shumë gjumë ulin urinë për ëmbëlsira

Në qoftë se keni një dëshirë të madhe për të shijuar gjëra te ëmbla, nuk mund t’i rezistoni një ushqimi të thjeshte para se...

Shtatë mënyra për ta motivuar vetën dhe të tjerët

Puna për të gjithë ka momente kur kthehet në rutinë. Edhe punëtorët më të mirë i kanë të pashmangshme momentet jo të mira në punë. Arsyet...

Kështu mund ta bëni dikë për vete

Gjithkush që ka marrë guximin të bëjë dikë për vete i njeh shumë mirë “rreziqet” që mund të ndodhin. Të tërhiqni dikë që ju pëlqen...

Njerëzit që pinë çaj janë më kreativ

Çaji përmirëson qartësinë mendore dhe na bën të jemi më kreativ, thuhet sipas një studimi të ri. Sipas hulumtuesve, dobitë e pijes së nxehtë që...

Lëng qepe për të kontrolluar rënien e flokëve

Lëngu i qepës është një nga mjetet natyrore që falë efikasitetit të tij është në gjendje të kontrollojë këtë sëmundje. Vetitë e qepës pengojnë...

Bashkëshortët i stresojnë gratë sa dyfishi i fëmijëve

Një bashkëshorte e mrekullueshme, një kuzhiniere e mrekullueshme dhe një nënë e kujdesshme janë vetëm disa nga shumë karakteristikat që një grua mund të...

Truku i thjeshtë zbulon çfarë televizori vërtet ju duhet në shtëpi

Televizori i madh nuk është gjithmonë i përshtatshëm. Edhe pse shumica mendojnë që televizori i madh gjithmonë është opsioni më i mirë, kjo mbase vlen...

Ndjenjat e kundërshtimit nga mosha 1-2 vjeç

Për fëmijën që ka shumë dëshirë t’i ndajë kënaqësitë e tij me nënën, të ketë miratimin dhe pjesëmarrjen e saj, ka një burim zhgënjimi...

Testi prej dhjetë sekondash zbulon se a bën t’i ngjyrosni flokët

Me ngjyrosjen e flokëve të dëmtuara nuk i ndihmoni as vetes as flokëve. Nëse flokut ju janë të dëmtuar, me ngjyrosje mundeni vetëm t’i përkeqësoni...

Postimet e fundit