Aparatet që harxhojnë energji edhe kur nuk përdoren

Ju mendoni se duke mos i shfrytëzuar, nuk po harxhoni energji, por në fakt e keni gabim. Disa pajisje vazhdojnë të harxhojnë...

Banorët e këtij qyteti jetojnë në errësirë të plotë 65 ditë të vitit (FOTO)

Në shikim të parë, qyteti i Utqiagvikut mund të duket sikur çdo qytet tjetër arktik.

Këto janë gënjeshtrat që meshkujt ja thonë shpesh të dashurave të tyre

Në këtë artikull do mësoni disa prej gënjeshtrave që meshkuj i thonë femrave që duan. Sipas ekspertëve janë shumë, por kemi specifikuar disa prej tyre,...

Pse gjyshja nga ana e mamasë është më e rëndësishme për fëmijën? E tregon...

Gjyshi dhe gjyshja si nga ana e mamasë, por edhe nga ana e babait luajnë një rol të rëndësishëm në rritjen e një fëmijë. Ata...

E Ndaluar! Ja 10 vendet që nuk mund të fotografohen

Nga Kulla e Eiffelit (natën dhe e ndriçuar), deri te zyrat e postës amerikane Kisha e Sistines në Romë, kalaja e mbretit Ludwig në Bavari...

Triku për këtë dimër, shkrini akullin në xhama brenda sekondave

Duket se ekziston një mënyrë për ta shkrirë xhamin e veturës shpejt, pa përdorur ‘kruese’ akulli apo ndonjë pajisje tjetër për shkrirje. Videoja që do...

10 mesazhet më të fuqishme të Kur’anit të cilat do të ju ndryshojnë komplet...

“Kujto gabimet e tua, përpara se të përmendësh gabimet e të tjerëve”. “Kështu që mos e humb zemrën tënde. Mos bjer në dëshpërim. Ti do...

5 arsye pse gjyshja e nënës është më e rëndësishme sesa ajo e babait

Sipas disa studimeve që përcjell një portal italian (passionemamma), gjyshja nga ana e nënës është më e rëndësishme për fëmijën se ajo nga ana...

Truri i gruas është më aktiv se sa i burrave, thotë studimi

Të gjeturat mund të ndihmojnë në shpjegimin e arsyeve pse gratë janë më të cenueshme ndaj ankthit, depresionit, pagjumësisë dhe çrregullimeve në të ngrënë,...

Ja çfarë thotë Kurani për borën

Në Kuran, nuk përmendet bora, por përmenden terma të tjerë që tregojnë të ftohtët dhe acarin. Kurani nuk e përmend dëborën, pasi ai u drejtohet...

Postimet e fundit