Disa nga të fshehtat e Nobelit, çmimit më të famshëm në histori

Që nga viti 1901 nga tani Çmimi Nobel i është dhënë 900 personave. Duke përdorur të dhënat e databezit të Fondacionit të Nobel nga viti...

50 kuriozitete të rralla nëpër botë

Shpesh njerëzit takohen me kuriozitete të rralla që ndodhin nëpër Botë. Disa mbesin mister kurse disa të tjera shpjegohen në mënyra të ndryshme, më...

Hëna gjatë vitit 2019 do të pajiset me 4G (Video)

Gjigantët e telefonisë celulare, Vodafone dhe Nokia po përgatiten për të ngritur një rrjet telefonik 4G në Hënë brenda vitit 2019 dhe ky rrjet...

Nuk janë ashtu siç duken në shikim të parë, imazhe që do t’ju bëjnë...

Mjafton që të rastisni të jeni me aparat në dorë në vendin dhe momentin e duhur, për të realizuar një fotografi artistike që në...

Shoferja e ngathtë bllokoi trafikun për 10 minuta, derisa e parkoi veturën (Video)

Louis Boyd e ka filmuar një shofere, e cila për dhjetë minuta e bllokoi trafikun pasi nuk po mund të fuste veturën në një...

Eleminoni aknet dhe poret më këto mënyra natyrale

Aknet dhe poret e hapura janë disa probleme të cilat i vuajnë një pjesë shumë e madhe e femrave në botë. Ato shkaktohen si pasojë...

10 mesazhet më të fuqishme të Kur’anit të cilat do të ju ndryshojnë komplet...

“Kujto gabimet e tua, përpara se të përmendësh gabimet e të tjerëve”. “Kështu që mos e humb zemrën tënde. Mos bjer në dëshpërim. Ti do...

25 mijë vjet më parë, neandertalët bënin art

Disa nga format më të vjetra të artit të shpellave janë zbuluar në Spanjën e ditëve të sotme dhe sipas kërkuesve janë më të...

10 gjëra që nuk i dini mbi trupin tuaj

Këtu do të shpjegojmë disa nga misteret komplekse të mënyrës se si ne funksionojmë. 1 – Lëkura jonë ka katër ngjyraTë gjitha lëkurat në pamje...

JA CILAT JANË DOBITË E SHEGËS

Në një studim të publikuar në revistën Nature Medicine janë cekur efektet e mrekullueshme të shegës.Shega është njëra ndër pemët më të shëndetshme për...

Postimet e fundit