Mungesë kuadri në kopshte, Carovska: Miratohet punësimi i 1200 personave

Mungesë kuadri, por edhe mospërkushtim për arritjen e cilësisë. Kështu ministrja e punës dhe politikës sociale, Mila Carovska, e përshkruan gjendjen e arsimit parashkollor,...

PYETJA që kërkon përgjigje nga MPB të RM ,detekton dhe locon përgjegjësinë e arratisjes...

Sipas Plotësimit dhe Ndryshimit të Ligjit për qeverinë, ish-kryeminstri (N.G) ka patur në disponim (sipas ndonjë metodologjie) gjashtë persona zyrtarë të MPB për sigurinë...

27 prilli ishte përgatitur një muaj më parë

SMS porosi të reja që u publikuan në gjykimin e 27 Prillit, edhe më tej dëshmojnë se ngjarja e përgjakshme ka qenë e planifikuar...

Shkup, vidhet një pompë benzine

Me 16.11.2018 në ora 02.06 në SPB Shkup është paraqitur se dy persona e kanë vjedhur një pompë benzine në rrugën “Metodija Andonov Cento”,...

Ja si udhëtoi Gruevski deri në Hungari

Një ditë pasi Tirana zyrtare konfirmoi arratisjen e ish kryeministrit Nikolla Gruevski përmes shtetit shqiptar, mediat në Shqipëri kanë publikuar versione të ndryshme rreth...

“27 prilli” lexohen SMS porositë e Sashko Kocevskit

Edhe sot seanca gjyqësore për ngjarjet e 27 prillit të përgjakshëm po vazhdon me leximin e sms porosive. Sot po lexohet sms porositë e...

Xhaferi: Nuk besoj se Hungaria do t’i japë azil Gruevskit

Gjatë intervistës në Alsat, kryetari i Kuvendit tha se nuk beson se Hungaria duke qenë një vend i Bashkimit Evropian do t’i japë azil...

Nga do të ikin politikanët shqiptar të Maqedonisë

Shkruan Ruzhdi Matoshi Pas ikjes së ish kryeministrit Maqedonas Gruevskit lind pyetja dhe dyshimi se si do të trajtohen lëndët e politikanëve shqiptarë dhe si...

Gruevski nuk ka “Ikur”, është në “Mision”, të pastrimit të skenës politike!!!

Shkruan: Latif ARIFI Largimi i Ish kryeministrit, Nikolla Gruevski, drejt Hungarisë edhe pse rezultoj të ishte realizuar përmes Shqipërisë, prapëseprapë le të hapura shumë dilema. •...

Peshevski porosi Gruevskit: Nikolla, kthehu ne shtet! (Video)

Peshevski porosi Gruevskit: Nikolla, kthehu ne shtet! https://www.facebook.com/673190229477851/posts/1394170127379854/

Postimet e fundit