Shtatë nga “bombat” në lëndën “Titanik” do të dëgjohen pa praninë e opinionit

Shtatë nga gjithsejt 1.063 “bomba” në lëndën “Titanik” do të dëgjohen pa praninë e opinionit, vendosi sot pasdite Këshilli gjyqësor. Prokuroria Speciale Publike (PSP) kërkoi...

Komuna e Tetovës thirje institucioneve për prerjen masive të drunjëve në Malin Sharr

Pas denoncimit të prerjes masive të drunjëve në Malin Sharr, Komuna e Tetovës ka adresuar thirje deri tek institucionet përkatëse rrjedhimisht Ministria e Punëve...

MM: Në Krivollak nuk do të përdoret uranium i varfëruar

Ministrja e Mbrojtjes, Radimilla Shekerinska sot i përgënjeshtroi dyshimet e publikuara në rrjetet sociale, se në poligonin ushtarak në Krivollak do të përdoret municion...

Një shkupjan sulmohet nga punonjësi përderisa ka pritur të marrë letërnjoftimin

Një shkupjan ka paraqitur se është sulmuar nga një i punësuar në Shërbimet administrative në ndërtesën e RTM-së përderisa ka pritur të marrë letërnjoftimin,...

Rriten kriteret për firmën që duhet të sigurojë Qeverinë

Vetëm dy agjenci të sigurimit në vend kanë më shumë se 300 të punësuar me licenca. Lidhur me paraqitjen përfundimtare të ofertave për sigurimin...

MF: Me ndryshimet ligjore mbrojtje më e madhe e shfrytëzuesve të polisave të sigurimit

Kompanitë e sigurimeve do të jenë të detyruara, që në afat prej pesë ditëve, të gjitha ndryshimet të cilat i bëjnë në kushtet e...

Kush dhe pse dëshiron t’i hidhërojë Maqedoninë dhe Bullgarinë

Përpjekjet për krijimin e tensioneve ndërmjet Maqedonisë dhe Bullgarisë kanë për qëllim ta bllokojnë rrugën e Shkupit drejt NATO-s, në dobi të Rusisë....

Një grua shtypet nga një traktor në Trebenishtë

Gjashtëdhjetë e dy vjeçarja V.M. nga f. Trebenishtë, me vendbanim në Australi, dje është shtypur me traktor në rrugën lokale Trebenishtë – Livoishtë. MPB-ja kumtoi...

Avokatët e të akuzuarve në “Titanik” nuk duan që “bombat” të dëgjohen në gjykatë

Në Gjykatën Penale në Shkup sot vazhdon gjykimi për lëndën “Titanik” të Prokurorisë Speciale Publike, në të cilin akuzohen ish- kryeministri Nikolla Gruevski, ish...

Mustafa Dauti i replikon Kim Memetit… E quan shpifës dhe kriminel

Kjo është replika nga Mustafa Dauti drejtuar Kim Memetit: Kim Mehmeti na paska publikuar një “mendim” të vetin dhe, sa herë që publikon diçka të...

Postimet e fundit