Remzi Mehmedi: Pse nuk kritikoni më ashpër?!

Shkruan Remzi Mehmedi Do ta bënim: " Do të kritikonim edhe më ashpër për gjendjen e mjerueshme të mirëqenjes se shoqërisë po qe se do të...

Prilli dhe ne

Shkruan Prof. Arta Toçi Në dëshminë e djeshme të njërit nga ministrat e Qeverisë së Maqedonisë, ai përshkruan ngjarjen e 27 Prillit 2017. Sipas tij,...

A u dogjën edhe dokumente për Konfliktin e Kumanovës në Ministrinë e Drejtësisë?

Shkruan Gjyla Çeliku Interesant!!! Ministrisë së Drejtësisë i shkojnë flakë dokumentet me fakte, dëshmi, padi, arrestime, korrupcion, krim, vrasje, rasti Kumanovës, nesër press konferenca “U dogjën...

Si i mashtroi drejtori i LSDM-së dy ministra të BDI-së?

Shkruan Agim Bakiu Si student i ekonomisë, ende nuk mund të besoj për skandalin që ka ndodhur në Londër, ku Kreshnik Bekteshi dhe Bujar Osmani...

“Harrohet” ligji i shqipes

Shkruan Fatos RUSHITI Shkup, 8 prill – Në maj bëhen një vit që kur partitë shqiptare – BDI, Aleanca për Shqiptarët, Lëvizja BESA dhe RDK...

Hajdari: E paskan shkarkuar Ambasadorin e BDI-së nga Prishtina?

”Eu bre! E paskan shkarku ambasadorin BDI-s (nga Prishtina)?! Edhe keshtu po vazhdon tradita e perfaqesimit skandaloz diplomatik nga Prishtina dhe Tirana. Ambasadori Hysa aspak...

Ali shuaje BDI-në, sepse ju krijuat politikë vëllavrasëse!

Shkruan Mubekir Palloshi Që nga viti 2002 kur u themelua BDI-ja, për shqiptarët filloi një jetë ndryshe. Në vazhdimësi deri sot shohim se si Ali...

Nazmi Beqiri i përgjigjet Feriz Dervishit

Nazmi Beqiri Mos shpërndaj dhimbje… Respekt për moshën z. Feriz Dërvishi, por çka pata për të thënë e thash në mbledhje. Madje përmenda se për pajtim...

Intelektuali kumanovar: Të ngrihen aktivitetet e “Ali Pashë Zajazit” në Kumanovë!

Intelektuali kumanovar Ylber Murtezi propozon që Kumanova duhet të ngrije raportet me siç e quan “Ali Pashë Zajazin”, pas incidentit të pergjakshem që ndodhi...

BDI menaxhon strukturimin e partisë në forma leniniste

Shkruan Qenan Aliu Bashkimi Demokratik për Integrim , si duket po menaxhon strukturimin e partisë në forma leniniste. Shembull eklatant është tentimi për struktirimin në...

Postimet e fundit