Sensi i protestës

Arsimtarët, pedagogët dhe profesorët janë në kufij të durimit se i tallin me ligje dhe amendamente, sisteme të reja e të turbullta mësimore që...

“Tenderashat dhe fajdexhit heshtin”

Shkruan Metali Alili Demokracia përfaqësuese në duar të " tenderashave dhe fajdexhive" "Tenderashat dhe fajdexhit" edhe sot heshtën, heshtën kur padroni i tyre ua kundërshton formimin...

Druzhe Zajko, ndal revanin!

Shkruan Medai Shaholli Me rastin e formimt ushtrisë së Kosovës dje është shprehur edhe kryeministri Zajko, i cili kundërshtoi themelimin e saj me pretekstin e...

Ushtria e Kosovës, garanci e lirisë, paqës dhe sigurisë në rajon

Opinion nga Prof. Abdullah Mehmeti (Në ditën e themelimit të saj, më 14 dhjetor 2018) Vetëm ata që nuk e duan paqen dhe sigurinë në rajon,...

Rami Mislimi: Ismet Ramadani qëndro larg UT-së, mjaft shite kopalla!!!

Ismet Ramadani Ish deputeti i PPD-së në vitin 1994, që ishte pjesë e qeverisë së Branko Cërvenkovskit ku e përgjakën themelimin  e UT-së ,...

Shpëtim Pollozhani: Çohu rini se na fëlliqi kjo klasë politike

Përkrahje për studentët shqiptarë në Maqedoni po vijnë nga të gjitha anët. Janë të shumtë edhe intelektualët shqiptarë që po përkrahin dhe motivojnë studentët. Së...

Profesori nga Tetova godet Ali Ahmetin: Shpejtë do të kthehesh te delet e tua...

Shkruan Arsim Sinani Shpejtë do kthehesh te delet e tua Ali Ahmeti, do të pensionojnë shqiptarët në zgjedhjet e ardhshme. Nuk të shpëton asgjë, opozita...

Udhërrëfyesi për Shqiptarët

Opinion nga Premtim Dema Dibra dhe dibranët janë udhërrëfyesi i ndryshimeve politike në kampin Shqiptar. ASH u vlerësua për punën dhe transparencën ndaj popullit, qytetarëve...

Bexheti: “Hem qel, hem fodull?!”

Shkruan Shukri Bexheti Edhe profesor universitar, edhe Analist Politik, edhe Bdi. Pastaj del kinse je “apolitik” jo zotrote nuk mban. Prandaj rina shqiptare, pjesa më...

Ish ushtari i UÇK-së nga Haraçina “selam” kryetarit të BDI-së: Nuk mund të më...

Shkruan Shaban Bafqari Kjo është hera e dytë ztr.Ali Ahmeti që po ju drejtohem publikisht që nga reagimi im i parë para më shumë se...

Postimet e fundit