Si të komandosh qenin tënd me anë të telekomandës

Video: A e keni pyetur veten ndonjëherë se si mund ta kontrolloni shumë lehtë qenin tuaj? Ja zgjidhja. Kjo paisje është shumë e thjeshtë dhe...

Truri do të mund të lidhet me kompjuter

Miliarderi Elon Musk po planifikon që t’i lidhë kompjuterët me trurin e njeriut, në vetëm katër vite, në mënyrë që të krijojë një gjuhë...

Tani instagramin mund ta përdorim pa internet

Ju mund të hapni Instagram-in, të përdorni opsionin “search” si edhe të bëjnë “unlike” (të heqësh pëlqimin) apo “unfollow” (nuk e ndjek më). Sigurisht që...

Keni telefon Samsung? Instagram ka një lajm të mirë për ju

Instagram ka njoftuar se aplikacioni i tyre për Android tani do të ketë mundësi të punojë offline, duke i mundësuar përdoruesve të kërkojnë dhe...

Instagram do të funksionojë edhe pa u lidhur me internetin

80% e përdoruesve të Instagram-it nga 600 milion përdorues janë jashtë SHBA, kështu që rrjeti social ka gjetur një mënyrë që përdoruesit të lidhen...

Me Facebook tashmë mund të dërgoni para tek miqtë tuaj

Shërbimi Messenger në Facebook, nuk do të shërbejë vetëm për të dërguar fotografi dhe buzëqeshje. Tashmë ju mund ta përdorni atë për t’iu dërguar para...

S’ndalet Instagram, shton edhe një veçori (Foto)

Duke filluar nga kjo javë, ju mund t’i ruani gjërat në një koleksion privat. Shtypni dhe mbani për pak sekonda postimin të cilin doni ta...

“WhatsApp” sjell veçorinë që të gjithë e kërkonin

Të gjithë ne kemi të paktën ndonjë rast ku kemi dashur të kthejmë mbrapa një mesazh të cilin ia kemi dërguar dikujt në “WhatsApp”. Ndërsa...

Si ta krijoni një iPhone 6S me duart tuaja, nga fillimi? (Video)

Pasi ka vizituar Kinën disa herë me radhë, një ish programer nga Silicon Valley, i njohur si Scotty i Strangeparts, e ka testuar veten...

​iPhone 8 me bateri të dyfishtë

Një kornizë e hollë, në linjë me Infinity Display të vendosur nga Samsung tek Galaxy 8, dhe një bateri e dyfishtë në gjendje të...

Postimet e fundit