Sa janë të sigurta produktet që konsumoni

Ushqimi që konsumojmë çdo ditë përcakton shumë gjëra për ne dhe për jetën tonë. Ushqimi luan rol kyç në shëndetin tonë dhe në energjinë që...

Gratë që punojnë me orar të zgjatur vuajnë nga depresioni

Gratë të cilat punojnë më orare të stërzgjatura të punës janë më të prirura të preken nga depresioni, ndryshe nga meshkujt, për të cilët...

sytë tregojnë këto sëmundje në trupin tonë

Trupi na jep shenja të ndryshme që zbulojnë gjendjen tonë shëndetësore. Sytë tregojnë në mënyra të ndryshme kur ka diçka të gabuar në trup. Nëse shikojmë...

Ushqimet më të pasura me veti ushqyese

Trupi ka nevojë për sasi të mjaftueshme ushqimi për të qenë në gjendje të funksionojë në mënyrë efektive. Në të njëjtën kohë, njerëzit gjithashtu duhet...

Në mëngjes keni dhimbje muskujsh, ja çfarë duhet të bëni!

Vështirësitë në lëvizje si pasojë e ngurtësimit ose kontraktimit të muskujve njerëzit zakonisht ia atribuojnë moshës ose plakjes. Megjithatë...

Kafe apo ujë i ngrohtë me stomakun bosh, ja çfarë rekomandojnë mjekët të pini...

Për shumë njerëz, është e paimagjinueshme ta nisin ditën pa një apo edhe dy filxhanë kafe.Duket sikur lëngu magjik i zi ka...

Nuk duhet tepruar me suplemente të vitaminës C, dëmton veshkët

Në sezonin e ftohjeve dhe gripave, rekomandohet konsumimi i pemëve dhe perimeve të freskëta, mirëpo edhe tableta të pasura me vitamina. Mirëpo,...

Parkinsoni, jo vetëm së mundje e të moshuarve, dalloni shenjat e para

Sëmundja e Parkinsonit karakterizohet edhe nga prekje e funksioneve mendore, gjë që bëhet më e dukshme me kalimin e kohës. Njëkohësisht pacientët...

Hudhra është e njohur për funksionin e saj

Hudhra është e njohur për funksionin e saj për rritjen e imunitetit. Një studim 12 javor gjeti që nëse shtojmë hudhër një...

Një truk i thjeshtë për të ndalur rënien e flokëve në moment dhe pa...

Flokët janë një nga prioritetet fizike të njerëzve. Në fakt, shumë dashurojnë për t’i trajtuar, ngjyrosur ose prerë shpesh. Megjithatë, pothuajse çdo gjë ka efektet...

Postimet e fundit