Simbol i shëndetit, i plleshmërisë dhe i jetës së amshueshme: Këtë pemë hajeni sa...

Është dëshmuar që një gotë lëng shege në ditë ka ndikim më të fuqishëm antioksidant sesa një gotë vere e zezë apo një gotë...

Farat e kungullit luftojnë qelizat kancerogjene

Farat e kungullit luftojnë qelizat kancerogjene – Tetova Sot /* Custom BSA_PRO Styles */ /* fonts */ /* form */ .bsaProOrderingForm { } .bsaProInput input, .bsaProInput input, .bsaProSelectSpace select, .bsaProInputsRight...

Dhimbja e kokës paralajmëron këto sëmundje

Dhimbja e kokës mund të shoqërohet me dehidratim, lodhje e simptoma të tjera dhe njerëzit mund të mendojnë se thjesht e kanë nga lodhja,...

Shpikja më e rëndësishme për femrat, recipeta që njeh kancerin e gjirin (Foto/Video)

Kjo ndoshta mund të jetë shpikja më e rëndësishme në të brendshmet, që kur u shpik vetë recipeta?   Kjo shpikje sigurisht që është një lajm...

Qumështi i devesë, më i rekomanduari aktualisht

Sipas disa studimeve, qumështi i devesë është më i përafërti me qumështin e njeriut. Edhe pse më pak i njohur në vendin tonë është shumë...

Farat e shalqirit shërojnë sëmundjen më të përhapur të momentit

Shalqiri është një ndër përbërësit më të preferuar gjatë ditëve të nxehta. Nuk është vetëm shijshëm dhe freskues, por është edhe një pastrues shumë i...

Të gjithë e kemi qafën të shtrembër nga qëndrimi ulur: Ky ushtrim do ta...

Te njerëzit e moshuar qafa mund të jetë aq e shtrembër sa që do t’u shkaktonte dhembje po ta mbanin drejt. Prandaj është e...

Kafeja është e mirë apo e dëmshme?

Ka pasur pretendime të shumta gjatë viteve, që pirja e kafesë do të rrisë rrezikun që ju të zhyteni në një sërë gjërash të...

Mjekët pediatër e ndalojnë përdorimin e pudrës, ja nga se rrezikohen bebet

Pudra është një produkt që përbëhet nga magnezi, silikoni, oksigjeni dhe hidrogjeni dhe funksioni i saj është të thithë lagështirën nga lëkura e fëmijës....

Mësoni disa vlera për miellin e thekrës

Njerëzit të cilët i kushtojnë kujdes ushqimit vetjak, përkatësisht kujdesen se çfarë fusin në organizëm, shfrytëzojnë kryesisht miellin e thekrës me rastin e gatimit...

Postimet e fundit