Pse nuk duhet ta përdorni WhatsApp-in

WhatsApp dhe Facebook Messenger janë platformat më të sigurta për biseda, thuhet sipas Amnesty International. Por kjo është duke u parë me skepticizëm nga njerëzit...

Samsung shfaq para kohe modelin e ri të Galaxy J2

Samsung Galaxy J2 (2018) nuk është zyrtar në kuptimin tradicional të fjalës, por shfaqja për të është në faqen e Samsung – të kompletuar...

Reklamat do të vijnë dhe në Messenger

Shumë shpejt në Messenger do të vijnë dhe reklamat. Në fakt Facebook ka bërë të ditur nisjen e një “testi shumë të vogël”  në...

Vendet nordike “zhdukin” paranë!

Vitet e fundit po masivizohet qarkullimi i parasë virtualisht teksa të gjitha blerjet, pagesat apo shërbimet për  të cilat kemi nevojë mund të kryhen...

Apple: Kërkojmë falje për ngadalësimin e iPhone-ëve

Gjatë javëve të fundit ka pasur shumë diskutime rreth asaj që Apple ka bërë me iPhone të vjetër. Kompania ka ngadalësuar modelet më të...

WhatsApp shton edhe GIF-at brenda aplikacionit

Përditësimi më i ri në WhatsApp beta ka sjell edhe fotografitë e formatit GIF, duke iu mundësuar përdoruesve që të komunikojnë dhe të kërkojnë...

Ja, sa do të kushtojë iPhone 7

Me afrimin e datës së lançimit të iPhonet të ardhshëm të Apple, kanë dalë edhe detaje të reja të pajisjes së re. Telefoni i...
20160315-fy16-inno-snowcap-silver-hero-0029-54342-1

Atletet Nike që lidhen vetë së shpejti në treg

Askush nuk tha se nëse jetoni në të ardhmen do të kushtonte pak. Shembulli konkrekt janë atletet e reja Nike që lidhen vetë. Sipas kompanisë amerikane...

Rriteni shpejtësinë e internetit me këtë truk të thjeshtë

Të gjithë jemi bërë të varur nga interneti. Shumica prej nesh ndjehemi të humbur pa internet. Problemet me internet të ngadalshëm mund të jenë me...

Firmat teknologjike projekt kundër pamjeve të dhunshme

Facebook, Microsoft, Twitter dhe YouTube janë duke punuar në një projekt për të parandaluar dhunën. Këto katër firma kanë plan që të krijojnë një databazë...

Postimet e fundit