Çfarë është “Deja Vu” dhe pse na ndodh shpesh?

Të gjithëve na ka ndodhur të përjetojmë një Deja Vu të paktën një herë të vetme në jetën tonë.

Akoma ka shumë mister në lidhje me këtë fenomen por shkenca gjithmonë hedh teori të reja.

Ndoshta kohët e fundit kemi arritur shumë pranë zgjidhjes së këtij misteri.

Shikoni videon më poshtë ku shpjegohet se çfarë është një deja vu.

 

SHPËRNDAJE