Digjet një veturë në Tetovë (Video)

Një tjetër veturë para pak minutash është djegur në Tetovë ndërkohë që shkaqet nuk dihen.Për momentin zjarrfikësit janë në vendin e ngjarjes dhe po luftojnë me zjarrin ndërkohë që nuk ka informacione se cilat janë shkaqet kryesore të zjarrit.

SHPËRNDAJE