Dita e trёndafilave, e dini kuptimin e ngjyrёs sё secilit? (FOTO)

E dini qё sot ёshtё dita e trёndafilave? Çka do tё thotё se festimet romantike dhe klima erotike e 14 shkurtit fillon qё sot, njё javё mё parё. Trёndafilat fundja kanё qenё gjithmonё tё lidhur ngushtё me gjestin qё shpreh dashurinё, respektin dhe mirёnjohjen. Madje janё si njё magji, sidomos kur mblidhen tё gjithё bashkё nё njё buqetё.

Nuk po themi qё lulet e tjera nuk janё tё bukura, por sidoqoftё trёndafilat janё tё veçantё. Dita e trёndafilave, qё shёnon edhe festimin e fillimit tё Shёn Valentinit ёshtё parё gjithmonё si njё mundёsi mё shumё pёr tё shprehur mendimet dhe ndjenjat.

Qё nga fillimi i njё lidhjeje e deri nё debatet mё tё ashpra mes çiftit ka disa lloj trёndafilёsh qё shprehin ndjenjat. Ndёrkohё qё njerёzit mendojnё se tё dhurosh njё trёndafil ose njё buqetё ёshtё e thjeshtё, duhet tё dinё kuptimin e secilit.

Le tё shohim bashkё se çfarё simbolizon secila ngjyrё.

 
SHPËRNDAJE