Duraku: Kalkulimi i votuesve fiktiv, aventurë politike e koalicionit BDI-LSDM

Shkruan Shefik DURAKU

Referendumi dështoi për shkak të listes zgjedhore nuk u arritë cenzusi, nëse tani pastrohet lista para se të shkohet në zgjedhje kjo është DËSHMIA MË E MIRË SE KOALICIONI SDSM-BDI-Gjysëm-BESA -Partia e Menduh Thaçit QËLLIMISHT E KAN DËSHTUAR REFERENDUMIN…

Bujar Osmani tha se nuk ka mëshum se 1.2 miljon votues, këtë shifër e përmendi edhe Zaevi.
Çka duan të thuan me këtë shifër?
Ata i marrin për bazë 660 mijë votat që dolën në referendum dhe nëse bëjmë pak llogari në 1.2 miljon trup votues me këto 660 vota i bie diku afërsisht mes 75-80 mandate, nuk janë naiv këta…. Aj Sektetari Amerikan i Mbrojtjes ,,KOT E KOT” është maltretu 8 mij km me ardë deri në Shkup për një aventurë ,,Alla Ballkanase”

Allo allo allooo….Stolltenberg…rrjeti shumë i dobët, ska val dhe spo ndëgjohesh mirë….

SHPËRNDAJE