E dhimbëshme madje edhe SKANDALOZE

 

…SPB-ja TETOVË/Gostivarë na qenka shndëruar në klinikë diagnostifikimi . Paskan konstatuar se denoncuesi ,,vuanka ,, nga HALUCINACIONET,edhe për kundër faktit se denoncuesi ka rastisur të jetë profesor universitarë dhe studjues për shërimin e të njëjtave !

Policia është për të hetuar lidhur me denoncimet e jo për të diagnostifikuar shëndetin e qytetarit .

( q.aliu )

SHPËRNDAJE