Hadi Osmani thurrë lavde për të parin e LSDM-së në Kumanovë

Numri një i LSDM-së në Likovë, Hadi Osmani ka thurrurr lavde për numrin një të LSDM-së në qytetin e Kumanovës, Martin Kostovski.

“Njeriu që i dha shpirtë LSDM-së dhe jo vetëm kaq. Martini nga Kumanova arriti të bëjë qytetin për të gjithë etnitetet pa dallim feje dhe pa tensione”, ka shkruar Osmani.

SHPËRNDAJE