Hajnat i vodhën nga oborri shtresën e barit artificial (Foto)

Pronarja 30-vjeçare, është mërzitur shumë nga ky rast, pasi shtresa i shërbente fëmijëve të sajë tetë dhe katërvjeçar, që të luajnë futboll, transmeton Telegrafi.

“Po i laja duart, kur pashë se trampolina ishte vendosur në anën tjetër, kur hapa roletat mbeta e befasuar me hapësirën që kishte mbetur gri”, kujton Scorer mëngjesin kur pa se çfarë kishte ndodhur.

Ende nuk dihet kush e ka kryer vjedhjen, që po konsiderohet më shumë si keq bërje, sepse shtresa nuk mund të përshtatet si duhet edhe në ndonjë vend tjetër.

Pasi i postoi në Facebook fotografitë e oborrit, shumë njerëz ndanë keqardhje me të, ndërsa njëri i ofroi një shtresë falas, që do t’ia mbulojë njërën pjesë.

SHPËRNDAJE