Hoxha e godet ashpër regjisorin e filmit që fyen UÇK-në

Xhezair Shaqiri

BOJAGJIU poe ofendon UCK dhe Shqiptaret
A ka guxim ndonneri ta Fyen Bojagjiun
Kujdes se mund te ju akuzojn si Ekstremist qe ofendoni Nen Terezen dhe familjen e sajj
P S Un poe shfaqi mendimin tim e dul ku dul
Bojagjiu nuk i ngjan qenit te sharit qe ruan pragun dhe blegtorin as zagarit qe ben gjuetin por nje qeni i cili i zhugosur sillet neper kontenierat e berllogut neper oboret maqedonasve

SHPËRNDAJE