Ballina Kuriozitete Këngëtarja nuk i pret thojt për 19 vjet

Këngëtarja nuk i pret thojt për 19 vjet

NUK I PRET THONJTË QË 19 VJET

Këngëtarja Chris “The Duchess“ Walton nga Las Vegas serish ka treguar thonjtë e saj, të cilët gjithmonë i përgjigjen kombinimit të veshjes.

Ajo nuk i ka prerë thonjtë për 19 vjet.

Nëna e pesë fëmijëve thotë se pa problem kryen të gjitha punët e shtëpisë dhe krahas kësaj ajo i bie edhe pianos.

Thonjtë e Chris janë mbi 6 metra të gjatë

SHPËRNDAJE