Këshilla për të kaluar pushime çlodhëse

Kur mendon për pushimet të vjen në mendje ushqim i shëndetshëm, gjithmonë aktivë dhe lexime interesante. Por në fakt, u kushtojmë shumë pak vëmendje nevojave të trupit tonë, por edhe të shpirtit. Dhe kur kemi pak më shumë kohë, duam të bëjmë gjërat që kemi lënë pas dore.

Po sikur të bëjmë ndryshe këtë verë?

Këtu i keni pesë këshilla të ekspertëve se si të kaloni pushime çlodhëse:

Gëzoni kohën
Dhurojini vetes një pushim të plotë
Lëreni veten të gëzoheni
Shëtit nën dritën e diellit
Jepini vetes mundësinë të luani.

SHPËRNDAJE