Konkurs në Spitalin e Tetovës, për 30 mjek, 55 motra medicinale dhe shumë punësime tjera

Sot është hapur konkurs në Spitalin e Tetovës edhe atë për 30 mjek, 55 motra medicinale, farmacist, radiolog, biokimist dhe shumë punësime tjera.

Për më tepër:

SHPËRNDAJE