Krasniqi – kampion absolut në bodybuilding

Betim Krasniqi është kampion absolut i Kosovës dhe kampion mbarëkombëtarë në bodybuilding.

Billderi nga Lipjani triumfoi në garën që u mbajt të shtunën pasdite në teatrin e Gjilanit.

Në konkurrencën e femrave si mbretëreshë e kategorisë “Wimin Wellnes” u konfirmua kampionia e Evropës, Geta Beqa, e klubit Get Fit Prishtinë, e cili ishte e pa-konkurrencë.

 

SHPËRNDAJE