Linda Morina mesazh Zaevit dhe Ahmetit, pritet kënga?!

Linda Morina është e revoltuar nga propozimi i ri i emrit “Ilinditase” duke thënë se kryeministri i Maqedonisë Zoran Zaev bashkë me Ali Ahmetin ia kanë vjedhur emrin. Ajo pritet që revoltën e saj ta shprehë përmes një kënge. E këtë lajm e kanë paralajmëru bashkëpunëtorët e Lindës, të cilës i kanë shkruar që të reagojë deri në OKB.

Linda Morina ku po shkon po bën shou ashtu sikur javën e kaluar në Kojshia shou me Milaim Zekën.

SHPËRNDAJE