Lotë dhe emocione në Amerika’s Got Talent. Ilahia për Profetin Muhamed që ngriti peshë publikun (Video)

Lotë dhe emocione në Amerika’s Got Tailent.. Ilahia për Profetin Muhamed që ngriti peshë publikun. Panelistët por edhe publiku mbeten gojen e hapur nga zëri i bukur i konkurrentit dhe melodia.

SHPËRNDAJE