Luftë ndërmjet peshkaqenit dhe krokodilit për ushqim (Video)

Një video mjaft interesante po qarkullon nëpër internet ku shihet një përplasje ndërmjet një peshkaqeni dhe një krokodili për ushqim.

Një anije peshkatari u ankorua në ujë dhe me disa peshq të ngordhur tenton që t’i bëj bashkë në një luftim peshkaqenin dhe krokodilin.

Peshku i hedhur në ujë tërhoqi vëmendjen e një krokodili të jashtëzakonshëm dhe të një peshkaqeni.

Vetëm pak sekonda pas hedhjes së peshkut, ku krokodili po bëhej gati që të kapte peshku, del një peshkaqen nga askundi dhe përpiqet që ti rrëmbejë peshkun krokodilit.

Një betejë e vogël, por intensive. Peshkaqeni nuk u dorqzua dhe arriti t’i marrë peshkun peshkaqenit dhe ai lërgohet i dëshpëruar nga aty.

SHPËRNDAJE