Maqedonët parodi me këngën e Dua Lipës, video shpërthen në internet

Kjo është parodi e maqedonëve e frymëzuar nga kënga e Dua Lipës- New Rules, nën produkcion të “Gimel Studio”, e cila vetëm për tre ditë ka mbledhur 150 mijë shikime.

Ata e kanë ndryshuar edhe tekstin e këngës.

Teksti:

Rri e shtrirë tërë ditën

Shoqet mbi kokë

(Mbi kokë, mbi kokë)

Më thërrasin të dal

A unë nuk kam rrogë

(Nuk kam rrogë, nuk kam rrogë)

Shkoj ta fshij pasqyrën

(Pasqyrën)

Nuk kam përsëri ujë në bojler

(Bojleri)

Krejt yndyrë jemi

(krejt yndyrë jemi)

Lajmërohu të shkoj te Martina të lahemi

Nuk bën, prindërit në shpi i kam

Njerëz mos humbi mendjen

Ulu këtu pak dhe mendohu

Mos u bëj merak

Kundërmojmë në çdo hap

(Në çdo hap kundërmojmë) 2X

Kuku si do shkojmë

(Në çdo hap kundërmojmë)

A bre si do të shkojmë

Të faleminderit Kristina që më dhe ujë të ngrohtë

(Ujë të ngrohtë)

(Ujë të ngrohtë)

(Ujë të ngrohtë)

Tani të gjithë jemi të larë dhe të gjithë jemi me robdeshambër

Në robdeshampër jemi

Si gjyshet

Moj prit

Të ta bëj gojën më të madhe

Si shpellë

Barum Barum Barum

Thirre një taxi ti

Nuk mundem të shkoj me taka

Nuk mundet ndalu

Ende nuk kam mbathur qorrave

Hej

Ulu mbi krevat

Dhe ngriti këmbët

Vendi nuk më mban

Po shkoj të shoh çka ka jashtë

(Të shoh se çfarë ka jashtë)

(Të shoh se çfarë ka jashtë)2X

Pishinën e kam jashtë 2X

Hap pas hapi

Në pishinë po shkoj

Ja pra unë

Të pira të gjithë

Si dardha po bijën

Plas Plas

Mos, mos thirr

Fatura më ka ardhur 2-3 mijë

Ej trullajk mos u bon

Dhomën krejt tollovi ma ke bërë

Moj ndër sqetulla je djersitur

Ulu dhe shtirru se asgjë nuk ka ndodhur

Dhe mos i ngrit duart

Luaj vetëm me këmbët

Luaj vetëm në një këmbë

Luaj me duar gjuaj

Kame ndër sqetulla

Ti më mbaj mu për duar

Shiko vetëm në një pikë

(Po mashtrohemi, për ku jemi) 2X

(Për ku jemi) 2X

(Po mashtrohemi, për ku jemi)

Të gjithë për neurologji jemi!

 

 

SHPËRNDAJE