Me këtë truk të gjitha këpucët tuaja me taka do t’ju jenë të rehatshme sikur atletet, por që nuk do të keni nevojë as t’i provoni

Ja çfarë duhet të bëni!

Blerja e këpucëve me taka mund të jetë me rrezik, sepse në atë kohë të shkurtër, sa zgjat prova e këpucëve në dyqan, nuk mund të dini a do t’ju jenë ato të rehatshme.

Zgjidhja ekziston, sepse kemi gjetur trukun i cili për dy sekonda do t’ju zbulojë se a janë të rehatshme.

Për të konstatuar a do t’ju jenë të rehatshme këpucët me taka, patjetër duhet t’i provoni!

Në të vërtetë, kjo mund të dihet vetëm duke i shikuar këpucët dhe e gjitha që do t’ju duhet është metri.

Distanca midis shollës dhe thembrës do të zbulojë a janë këpucët të rehatshme.

Nëse distanca midis shollës është më e vogël se 7,5 centimetra, takat nuk do t’ju jenë të rehatshme, pa marrë parasysh lartësinë e takës.

Distanca sa më e shkurt, lakesa është më e madhe dhe pesha më e madhe bie në gishta të këmbës, dhe kështu do të jenë edhe parehatia, edhe dhembja më të mëdha.

SHPËRNDAJE