Mësimdhënësi rrah brutalisht nxënësen, nxënësit tjerë qeshin

Zyrtarët e një shkolle të mesme në Richars Bay të Afrikës së Jugut, e kanë suspenduar një mësimdhënës që është sjell shumë ashpër me një nxënëse.

Kur kjo e fundit ka provuar të ikte, ai ia ka zhveshur uniformën. Dhe, teksa përpiqej ta ndalonte, e ka rrah me shkop.

Derisa nxënësja bërtiste nga dhimbjet, shokët e saj të klasës qeshnin.

Mbi mësimëdhënësin rrëndon akuza për veprime kriminale. Së shpejti ai do të dalë para drejtësisë.

SHPËRNDAJE