Në Malishevë filloi riparimi i kanalizimeve

Sot në Malishevës ka filluar të realizohet projekti për riparimin e rrjeteve ekzistuese të kanalizimeve, të cilat kanë defekte, apo janë bllokuar për shkaqe të ndryshme, njofton kumtesa komunale, transmeton Koha.net .

Në mesin e riparimeve, është edhe kanalizimi në lagjen “Mirëdita” në Malishevë, pasi një pjesë e kanalizimit të kësaj lagjeje, ishte i dëmtuar dhe nuk ishte i lidhur ne kolektorin kryesor të ujërave të zeza.

Punimet në riparimin e këtij rrjeti të kanalizimin e kanë parë nga afër i pari i Malishevës, Ragip Begaj dhe drejtori i urbanizimit, Ahmet Morina. Ata janë njoftuar me punimet që po kryhen.

© KOHA

SHPËRNDAJE