Ngjanë shumë me Ajnshtajnin, mahi në internet se gjeniu është kthyer për një teori të re (Foto)

Është hedhur në internet një fotografi, ku shfaqet një burrë që ngjanë shumë me shkencëtarin Albert Ajnshtajn.

Megjithëse nuk dihet se ku është realizuar, krahasimi me gjeniun ka bërë që të pëlqehet shumë dhe të shpërndahet në rrjetin social.

Kalimtari që ngjanë shumë me shkencëtarin

“Mbyteni para se ta sjellë pjesën e dytë të Teorisë së Relativitetit”, është një nga komentet që është pëlqyer më së shumti.

SHPËRNDAJE