Një ishull vetëm për gratë, u ndalohet hyrja burrave: Arsyeja interesante

Në ishullin finlandez Supershe nuk lejohet hyrja e burrave në asnjë mënyrë! Ky ishull u dedikohet vetëm grave dhe është krijuar pikërisht nga një grua.

Ideja për një destinacion pushimi ekskluzivisht për femra erdhi pasi Roth po bënte pushme në Calabasas të Kalifornisë, ajo vuri re se si femrat rrinin duke u zbukuruar kur shikonin një djalë të bukur dhe kjo po i bënte presion atyre, kështu që sa më larg burrave aq më mirë, transmeton gazetametro.net

Kristina Roth ka thënë se ky ishull nuk mirpretë në asnjë mënyrë burrat, duke lejuar gratë të jenë vetvetja dhe të mos kenë asnjë koment nga gratë për asnjë veprimtari të tyre.

SHPËRNDAJE