OBRM-PP nuk do të marrë pjesë në zgjedhjet lokale të tetorit

Komiteti ekzekutiv i partisë OBRM-Popullore ka vendosur që partia të mos marrë pjesë në zgjedhjet lokale në nivel qendror, informuan nga partia.

Komitetet komunale të partisë e kanë lirinë vetë të krijojnë koalicione në nivel lokal, bashkime që do të ishin në interes të qytetarëve.

Përkrahja e dhënë ndaj kandidatëve për kryetarë komune dhe këshilltarë nuk ka të bëjë me përkatësinë partiake, por duhet të varet prej cilvsisë së kandidatëve për kryetarë dhe këshilltarë komunal, thonë nga OBRM-PP.

SHPËRNDAJE