Ballina Lifestyle Për bark të sheshtë konsumoni këto ushqime

Për bark të sheshtë konsumoni këto ushqime

Një bark i sheshtë është diçka që të gjithë e duam, por diçka që shumë prej nesh vështirë e arrijmë.

Që të gjithë e dimë se ushtrimet fizike janë forma kryesore për ta arritur barkun e sheshtë, mirëpo a e keni ditur se ka edhe disa ushqime që mund t’iu ndihmojnë të humbni peshë?

Këtu përfshihet edhe supa e po ashtu edhe buka dhe nëse këto ushqime i hani çdo ditë, me pa dyshim do të keni një bark të tonifikuar.

Buka integrale

Image result for integral bread

Bishtajoret

Image result for legumes

Shalqiri

Image result for watermelon

SHPËRNDAJE