Presidenti do t’i drejtohet qytetarëve në ora 17:00

Presidenti i Republikës së Maqedonisë, Gjorge Ivanov sot në ora 17:00 nga Villa Vodno do të iu drejtohet qytetarëve të Maqedonisë, kumtojnë nga Kabineti i Presidentit, transmeton Zhurnal.

Fjalimin e Presidentit mund ta ndiqni drejtpërdrejt nga ueb faqja e presidentit Gjorge Ivanov si dhe në faqen zyrtare në rrjetin social facebook.

SHPËRNDAJE