Protestuesit bllokojnë udhëkryqet në Shkup

Ashtu siç njoftuan nga “Maqedonia bllokon”, nga sot fillon me bllokimin e udhëkryqeve të Shkupit.

Sot është bllokuar udhëkryqi te objekti ‘Tifani” në fund të bulevardit “Aradhet partizane”.

Dhjetëra persona, aq ishin të pranishëm gjatë pasdites, që protestojnë kundër ndryshimeve kushtetuese në Kuvend dhe ndryshimit të emrit.

SHPËRNDAJE