Rikthehet dimri në Tetovë (Foto dhe Video)

Pas disa ditëve me shijë, moti i ftohtë dhe bora e sotme i befasoi qytetarët e Tetovës.

Në ndërkohë, rreshjet e borës akoma vazhdojnë edhe pse me intensitet më të lartë.

Në fotot e mëposhtme mund ta shihni si duket Tetova gjatë ditës së sotme.

SHPËRNDAJE