Sa inteligjent je? Këtë ta tregon emri yt

Emrat që na shoqërojnë përgjatë gjithë jetës ndikojnë personalitetin dhe intelektin tonë.

Njohja me numerologjinë të ofron një mënyrë pë efikase për të njohur në mënyrë të shpejtë aftësitë e mendjes tonë. Mënyra që do ju tregojmë për ta matur, mund t’ju ofrojë informacione shumë të rëndësishme për ty ose për njerëzit përreth.

Çfarë pret të mësosh?

Detaje të emrit tënd

Gjëja e parë që duhet të bësh është që duhet të zgjedhësh emrin ose mbiemrin me të cilin të indentifikojnë të gjithë njerëzit.

Shiko tabelën këtu poshtë ku çdo shkronjë I përket një numri.

Mblidh numrat: Për shembull nëse e ke emrin Albana atëherë mbledhja që do të bëjmë është:

A 1 L 3 B 2 A 1 N 5 A 1

1 + 3 + 2 + 1 + 5 + 1 = 13 = 1+3 = 4

Atëherë TI je numri 4.

Numri 1:

Person shumë I sigurtë. Asnjë ose asgjë mund ti pengojë pikësynimet që vendos. E dinë që koha është e limituar dhe nuk e shperdorojnë kurrë.

Numri 2:

Persona me ndjeshmëri të lartë që mendojnë për mirëqënien e të të dashurve dhe mundohen për këtë. Luftojnë kunder dhunë dhe negativitetit.

Numri 3:

Kanë një aftësi speciale për të kapur dhe detajet e vogla të çdo rrethane. Kanë mësuar të degjojnë zerin e intuitës dhe të veprojnë sipas saj. Miqësitë numërohen me gishta dhe janë shumë të fuqishëm.

Numri 4:

Triumfi është një fjalë që mund ti përshkruajë për së miri. Kanë një vendosmëri që lëviz dhe malet dhe nuk ndalen para fatkeqësive. Shquhen si lidera.

Numri 5:

Janë persona të ndjeshëm dhe natyralë që nuk tolerojnë padrejtësitë dhe pabarazinë. Fokusohen në familje dhe tek miqtë. Duan të ndryshojnë botën, dhe në fund kërkojnë tia fillojnë vet nga fillimi.

Numri 6:

Janë më diplomatët. Janë shumë të shoqëruar dhe përdorin aftësitë e tyre për të bërë diferenën dhe kapërcyer të gjitha pengesat.

Numri 7:

Duan sigurinë dhe stabilitetin. Sinqeriteti I bën të fitojnë kundrejt armiqve si dhe të fitojnë miq. Kanë një kod sjellje dhe etike dhe nuk u pelqejnë sjelljet e pahijshme.

Numri 8:

Janë persona shumë kreativë, në gjendje te kuptojnë sprovat e të tjerëve. Mund të ishin perfektë në profesione si psikologë apo shërbime sociale. Shpritra të sjellshëm që bëjnë çdo gjë për të ndihmuar të tjerët.

Numri 9:

Adhuron të provojë gjëra të reja duke stimuluar mendjen vazhdimisht. Kanë një ndjeshmëri të veçantë për të vlerësuar mrekullitë e botës si dhe ndiejnë dëshirën të eksplorojnë dhe të rriten shpirtërisht.

SHPËRNDAJE