Sa janë të shëndetshme perimet e ngrira

Përdorimi i prodhimeve të ngrira mund të jetë një mënyrë e lehtë për të rritur konsumimin e frutave dhe perimeve.

Procesi i ngrirjes ruan gjithë vitaminat dhe mineralet e frutave dhe perimeve.

Edhe pse janë të ngrira, ato mund të jenë më të ushqyeshme se sa të freskëta, pasi shpesh vlerat e tyre ushqimore humbasin gjatë transportit.

SHPËRNDAJE