Sa kushton prerja e flokëve nëpër botë? Zvicra do ju habisë

Nëse keni në plan të prisni flokët, Zvicra nuk është vendi që duhet ta bëni këtë.

Në një analizë të bërë nga “BusinessInsider” në lidhje me prerjen e flokëve, se në cilin vend kushton më lirë dhe ku më pak, Zurih qëndron e para me një çmim prej 62 dollarësh.

Ndërsa në mesin e shteteve që kanë çmim të lartë për prerjen e flokëve qëndron edhe Oslo, Norvegji (48.10 dollarë), Kopenhaga, Danimarkë (45.10 dollarë) e kështu me radhë.

Por nëse të presësh flokët në këto vende është shumë e shtrejntë , të jesh parukier është shumë fitimprurëse në këto shtete.

SHPËRNDAJE