Sa të mjerë jemi ne!

Shkruan Shenazi Salihi

Sot Gostivarit iu shua dhe një frymë e rre, sot dhe një bankë shkollore ngeli shprazët përskaj shum bankave tjera që i shprazi mërgimi, sot u këput një ëndërr në mes për diçka të mirë në këtë vend.

Tragjedia që i ndodhi familjes Mexhiti sot, e ka ndjerë çdo njeri që ka pasur sadopak shpirt dhe zemër.

Vdekja e Xhejhanit ishte përcaktim i Zotit dhe jo vendim dhe dëshir e dikujt.
Vdekjen e një të riut dhe një fëmijut nuk e dëshiron askush.

Kjo vdekje sot preku dhe theu shum zemra përveç disa zemrave të një RACE TË FËLLIQËT POLITIKE TË QUAJTUR BDI, TË CILËT NUK I NGOPI PUSHTETI I KRIMINALIZUAR PËR 16 VITE, TË CILËT NUK I NGOPËN TENDERAT DHE PARAT E POPULLIT PËR 16 VITE, PO TASH DALIN DHE MUNDOHEN QË ME VDEKJEN E FËMIJËVE TANË TË PËRFITOJNË POLITIKISHT.

Prandaj jemi të mjerë ne, sepse kemi lejuar dhe vazhdojm të lejojmë që 16 vite të na udhëheq një racë e tillë politike.

Zoti të mëshiroft Xhejhan e neve na udhëzoft !

SHPËRNDAJE