Shqiptari i pashkollë gjen defekt në Facebook dhe fiton shuma të majme

I suksesshëm në planin ndërkombëtar është treguar një 22 vjeçar nga Gjilani.

Ai arriti të punësohet në Facebook pasi gjeti defekte të sigurisë në këtë rrjet social.

Tani Leonard Abdullahu është përgjegjës për llogaritë e përdoruesve nga Kosova.

https://youtu.be/obWZjNF1lQc

SHPËRNDAJE