Ballina Shëndetësi Shtesat e vitaminës A mund të dëmtojnë shëndetin e kockave

Shtesat e vitaminës A mund të dëmtojnë shëndetin e kockave

Vitamina A është një lëndë ushqyese vitale që mbështet zhvillimin e trupit dhe forcon sistemin imunitar. Për shkak se trupat tanë nuk prodhojnë natyrishëm vitaminën A, disa zgjedhin të marrin shtesa.

Megjithatë, një sasi e madhe e konsumimit të vitaminës A ka të ngjarë të dëmtojë shëndetin e kockave, paralajmërojnë studiuesit.

SHPËRNDAJE