S’ka status për shqiptarët!

Shkruan Medai Shaholli

Ky është misioni i pansllavistit Zajko, i cili duke miratuar një kushtetutë raciste dhe antishqiptare si kjo kushtetutë që ka propozuar ai, që me ndihmën e partiçkave shqiptare po arrinë të përdhos identitetin e popullit më të lashtë në këto troje siç jemi ne shqiptarët.

Opozita shqiptare si duket nuk do të jetë më ajo që do të vendosin për miratimin e kushetutës pasi kryeministri Zajko, ka mundur të blej edhe disa komitë të tjerë për të ”kapërxyer lumin” me votimin kushtetutës.

Tani ai duket i qetë pasi paratë e ndyra të Zhbogarëve nga BE-ja kanë mundësuar të blejnë komitët e VMRO-së, për të bërë fakt të kryer Severna Makedoninë dhe shqiptarët si bashkësi e 20%!
Tradhëtia e hapur sot bie mbi DUI-n e Ali Qametit, që ka pranuar këtë denigrim dhe këtë përdhosje të dinjitetit kombëtar shqiptar.

Partiçkat shqiptare u shitën shumë lirë te pansllavsti Zajko, vetëm për pak pushtet ja ”fërshëllyen” kauzës kombëtare.
Nga ana tjetër, komitët e VMRO-së kanë marrë miliona euro nga Zhbogarët, vetëm për ta realizuar projektin antishqiptar të zhbërjes së identitetit dhe emrit shqiptar.
Delet shqiptare po hyjnë në thertoren e Zajkos pa vetëdije!

Ju qoftë rruga e mbarë për në Europë si severno makedonci integristë, besprerë, dhe ”vereni do smrt”!

SHPËRNDAJE