Snopçe: BDI-ja e ndihmonte VMRO-në të bllokojn procesin për NATO

Sonte i ftuar në Rruga Drejt kryetari i akademis së ASH, Halil Snopçe ku ka thënë se në 2006-tën përqindja e financimit për siguri, na rekomandimet e NATO-s ka qenë në nivel të duhur. Në qeverisjen e BDI-VMRO, Maqedonia ska bërë asnjë financim për NATO-n por ka financuar projektin Shkupi 2014. Ai tha se Maqedonia ka qenë e bllokuar nga ndërkombëtarët dhe se BDI-ja e ka përkrahur qëndrimin e VMRO-së.

SHPËRNDAJE