Spahiu: Zejdi i BESES duket i revoltuar (FOTO)

Artin Spahiu

Nuk e kam për provokim, por thjesht më la përshtypje një gjë:
Pse në këtë fotografi me shumë “dashuri” dhe puthje, kur të gjithë figurat kyçe të Besës janë në rrjeshtin e parë, ndërsa Zejdi në fund?
A nuk ju duket pak si i revoltuar dhe sikur me dalë pak pa dëshirë?

SHPËRNDAJE